2/12/14

CONSELLS PER TROBAR FEINA AL NADAL

Jove!!
T’agradaria treballar aquest Nadal?
Et donem alguns consells per la teva recerca de feina
Comencem...

  1. No t’esperis al mes de desembre per trobar feina, avançat: A partir de mitjans d’octubre i, sobretot, al mes de novembre les empreses comencen els processos de selecció per a la campanya Nadalenca. T’has de posar ja a enviar currículums a les empreses que necessitin personal. On trobareu més oportunitats serà als grans magatzems, i superfícies comercials.
  2. Has de saber quin tipus de feina busques: no pots cercar feina del que sigui ni de tot alhora. Has de concretar aquest punt.
  3. Informat de com està el mercat de treball: sectors com Comerç, Hostaleria, Restauració, Turisme, Logística, Transport, Lleure, Oci i Serveis a les Empreses són els que ofereixen més ofertes de feina en aquest període.
  4. Fes una anàlisi dels llocs de feina més demandats als portals d’ocupació: cercant ofertes per paraula clau (ex: “Nadal”, “temporada”) i també per “sector”.
  5. Si vols treballar al Nadal, has de ser FLEXIBLE amb els horaris: Les empreses necessiten reforç de personal per tal d’assumir l’increment de feina. Les jornades laborals  son més llargues, treballaràs dissabtes, diumenges i festius; Per això hem de demostrar als seleccionadors que ens podem adaptar a qualsevol horari, oferint amplia flexibilitat horària.
  6. Mou-te per les xarxes professionals: Per exemple, cerca a Twitter #empleonavidad o #treballnadal.
  7. Amplia la teva recerca a canals com ETTs i empreses de selecció que s’especialitzin en treball de temporada.
  8. Fes autocandidatura com un canal de recerca a curt termini: elabora un llistat d’empreses que t’interessin, cerca informació i estableix un contacte directe.
  9. Has de tenir una actitud positiva: la campanya de Nadal sempre es especial, per això, les empreses contractaran abans a un treballador amb una mentalitat positiva, que transmeti interès e il·lusió per aquell lloc de feina que a un altre amb una actitud diferent encara que tingui més currículum.
  10. Mostrar professionalitat i compromís: Encara que sigui feina de temporada, em de demostrar la major professionalitat possible donat que si donem bona impressió més fàcil serà que ens tornin a trucar quan tinguin vacants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Publica el teu anunci!