11/2/15

MÉS DE 2.000 OPORTUNITATS LABORALS EN LA II EDICIÓ JOBARCELONA. PARTICIPA¡¡

JOVE¡¡ ESTÀS EN ELS DARRERS ANYS DELS TEUS ESTUDIS UNIVERSITARIS O BÉ NO FA GAIRE QUE TENS ELS TÍTOL UNIVERSITARI?
Tens alguna cosa a fer els dies 16 i 17 de febrer?
PARTICIPA A LA FIRA  JOBARCELONA¡¡


El 16 i 17 de febrer se celebrarà la segona edició del JOBarcelona, un congrés destinat a joves universitaris o acabats de titular que oferirà 2.000 oportunitats laborals, entre pràctiques remunerades i llocs de feina. En aquesta edició hi participaran 100 empreses i s'hi espera l'assistència de 20.000 candidats. Companyies com Microsoft, Affinity o Tiendeo assistiran al JOBarcelona en busca de talent.

ES FARAN ENTREVISTES AMB ELS RECLUTADORS DE LES EMPRESES ASSISTENTS.
Les empreses disposaran d’un total de 500 reclutadors que valoraran les capacitats de cada candidat. Un contacte que es produirà eminentment a la zona One to One, on es faran les entrevistes amb els seleccionadors de recursos humans.

QUINS SÓN ELS PERFILS MÉS DEMANDATS?
Les ofertes provenen de sectors ben diferents, malgrat que els perfils més demandats són els de l’àmbit de les ciències socials i jurídiques, l’enginyeria o la ciència.

ON ES FARÀ?
Al Palau de Congressos de Catalunya. Avda. Diagonal 661-671, Barcelona

QUÈ INCLOU EL PROGRAMA D’ACTIVITATS?

120 conferències i tallers sobre el procés de recerca de feina. També s’amplia fins a 400 metres quadrats l’Espai Barcelona Activa, destinat a l’assessorament laboral personalitzat: àmbits com el “coaching” professional o autoocupació. Com a novetat, a més, es destinarà un espai perquè les universitats, escoles de negoci i entitats acadèmiques presentin la seva oferta formativa d’especialització.

En la primera edició del JOBarcelona es van oferir 1.500 oportunitats laborals. D’aquestes, sis de cada 10 s’han consolidat (el 32% en forma de pràctiques remunerades i el 68% en forma de lloc de feina), de fet, el 90% de les empreses que van participar en la primera edició del JOBarcelona, enguany, repeteixen.


A ON M’APUNTO PER ASSISTIR?
A través de la pàgina web www.JOBarcelona.com
Data límit: abans del 15 de febrer.

Inscriu'te i apunta't a les conferències i workshops del JOBarcelona'15 aquí
Accedeix a la plataforma TALENTPOINT d'ofertes i oportunitats professionals aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Publica el teu anunci!