29/5/15

FRIGO contractarà 500 joves per la temporada d'estiuUnilever, una de les empreses més grans del món i propietària de diferents marques, posa en marxa un nou projecte d'àmbit mundial de foment de l'ocupació juvenil conegut com “SOY FRIGO”.

Amb aquest projecte busca millorar la formació dels joves i fomentar l’emprenedoria amb la finalitat de possibilitar la creació de llocs de feina durant la campanya d’estiu. Podran participar 500 joves que tindran l’oportunitat de autogestionar durant la campanya el seu propi lloc ambulant de gelats

L’objectiu d’aquesta iniciativa es afrontar el greu problema de la taxa d’atur juvenil proposant una activitat de venda de gelats en espais públics amb l’objectiu de disminuir les xifres actuals.

Quina finalitat té aquest programa?
Possibilitar la creació de llocs de feina durant la campanya d’estiu per a joves, que busquen una feina complementaria per compaginar amb els seus estudis superiors, com per qui es troba en situació d’atur.

Qui pot participar en aquest programa?
Joves estudiants universitaris i joves amb perfil de risc d’exclusió laboral, tots ells aturats.

I si sóc seleccionat, em donaran alguna formació?
Els participants al programa rebran una formació en tècniques de venda, control de stocks, manipulació d’aliments i comptabilitat, entre altres àrees per tal d’adquirir coneixements de gestió de negoci.


I quins tipus de feina farè?
Cada jove contractat tindrà la oportunitat de gestionar comercialment llocs fixes o mòbils de venda de gelats (quioscs, bicicletes, moto-carros o carrets) ubicats a les zones de més tràfic peatonal a grans ciutats, cascs antics, zones turístiques, jardins públics i platges, així com a esdeveniments i fires especials (festivals de música, festes patronals, etc.).

Cada jove contractat serà responsable de reposar el producte, incentivar les vendes, control i tancament de caixa a diari.

Això permetrà als participants gestionar la seva feina com si fos el seu propi negoci, sempre amb el recolzament d’un supervisor de Frigo® que els assessorarà i guiarà a la gestió i execució del treball.

I quan durarà la feina?
El temps durant el que cada jove participant gestionarà el seu lloc de feina dependrà de la seva ubicació, i de les necessitats específiques.

Té algun altre avantatge participar en aquest programa?
Si. Els tres millors venedors durant aquest projecte rebran una beca de treball a Unilever o una dotació econòmica per poder continuar la seva formació educativa.

Què he de fer si vull participar en aquest procés de selecció?
Si estàs interessat t’has d’inscriure a través de aquesta pàgina web:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Publica el teu anunci!