23/11/15

OPORTUNITAT PER A JOVES EMPRENEDORS DE BASE TECNOLÒGICA: PROGRAMA YUZZ

Programa dirigit a joves entre 18 i 31 anys. Els participants seleccionats rebran de forma gratuïta suport, formació i assessorament per a dur a terme Plans de negoci basats en idees de base tecnològica gràcies al suport d’una xarxa de més de 200 experts professionals, tutories personalitzades i una plataforma de treball col·laboratiu en línia. En les seves edicions anteriors s’han creat més de 500 empreses i en el darrer any han participat 900 emprenedors.

Un cop finalitzat el procés de formació i assessorament, els millors de cada centre YUZZ viatjaran a Silicon Valley, la meca mundial d’innovació en l’àmbit de les noves tecnologies. A més, els tres millors projectes de tot l'estat rebran una dotació econòmica per ajudar-los a posar en marxa el seu negoci: 30.000 € per al primer premi, 20.000 € per al segon i 10.000 € per al tercer.

Coordinat pel Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE), amb el mecenatge de Banco Santander i la col·laboració a nivell local de més de 60 entitats públiques i privades compromeses amb la innovació i l’emprenedoria en el territori, el programa es duu a terme en més de 40 ciutats amb centres de formació propis a cada localitat. YUZZ compta a més amb el suport especial de la Fundació INCYDE, Fons Social Europeu, Red.es i d’altres organitzacions a nivell estatal com Indra, Tuenti, Intel, la Fundació Princesa de Girona i la RedEmprendia.

La convocatòria per a participar al programa romandrà oberta fins el 30 de novembre i els interessats a desenvolupar la seva idea de negoci i optar als 250.000 euros en premis, hauran de presentar la seva candidatura a través d’un formulari disponible a www.yuzz.org. Per rebre més informació us podeu adreçar al Servei d'Emprenedoria de l'Ajuntament d'Esplugues. 

A més, prèviament a l’inici de Yuzz, i dins del marc d’activitats de la 2ª Setmana de la Co-innovació (http://engegaelbaix.citilab.eu/) , a Sant Feliu han preparat també una jornada gratuïta, el  Social Smart Campus Yuzz, un punt de trobada d’emprenedors del Baix Llobregat que vulguin donar resposta conjunta als reptes que se’ls plantejaran des de la ciutat. Aquest és el link on podeu consultar l’activitat i fer-ne la inscripció corresponent: http://www.uolala.com/evento/social-smart-campus-yuzz-sant-feliu-51636


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Publica el teu anunci!