24/4/15

Com adaptar el teu currículum per treballar aquest estiu!

Aquest estiu sí!!

Són molts els joves que els agradaria treballar aquest mesos d’estiu, però no tenen molt clar com haurien d'elaborar el seu currículum, si haurien de emfatitzar algun apartat o bé han de precisar que estan buscant feina de temporada. Són molts els dubtes, donat que cada cop és  més complicat  que et truquin per una entrevista de feina. 

Si busqueu feina a l’estiu, el més important és poder realitzar la recerca amb temps. És a dir, comença ara a preparar l’eina principal, el teu currículum, per poder, quan abans millor, buscar feina si es vol treballar a la campanya d’aquest estiu i no del proper.

Avui us donem uns consells per tal de que el vostre currículum tingui possibilitats:

  • Sempre s’ha d’adaptar el currículum a l’oferta de feina.
  • Hem de fer un currículum que cridi l’atenció
  • Saber transmetre la informació necessària sobre la pròpia experiència i formació personal.
  • Deixar molt clar que recerques feina de temporada.
  • Deixar molt clar el tipus de feina que recerques o bé l’àmbit Professional (Hostaleria, Dependenta, Moda, Supermercats, Cambrer,Monitor de lleure, Casals d’estiu..)
  • Fer especial èmfasi a una sèrie de competències que es demanda a la temporada d’estiu: Adaptació, flexibilitat en els horaris i, sobretot, recalcar les teves competències lingüístiques en idiomes, en anglès, i també, si pots, en alguns sectors, en rus i xinès.
  •  Si has fet algun tipus de voluntariat ho has de posar. Això es té en compte com habilitats i competències que has adquirit i serveix al currículum com a bagatge professional.

A veure si teniu sort i trobeu feina de temporada al món de la restauració, hostaleria, comerç, parcs temàtics, oci, etc., ja que us aportarà experiència en el món laboral i us permetrà ampliar el vostre currículum per poder buscar feines més estables després.

Recordeu que el proper 21 de maig a l’Oficina Jove d’Emancipació es fa un taller sobre treballar a l’estiu:
De que puc treballar aquest estiu?
A que espereu per apuntar-vos?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Publica el teu anunci!