9/4/15

Més de 3000 oportunitats laborals en la nova edició de la "Feria Mercado Laboral Virtual"

JOVE!! ESTÀS RECERCANT FEINA?
Tens alguna cosa a fer els dies 13 al 22 d’abril?
PARTICIPA A LA FIRA MERCADO LABORAL VIRTUAL!!

A partir del 13 d’abril comença la nova edició de la “Feria Mercado Laboral Virtual” organitzat per la comunitat laboral Trabajando.com-Universia i amb la col·laboració del SEPE.QUÈ HE DE FER SI VULL PARTICIPAR?

Registrar-te com a usuari a la pàgina web:

QUÈ ÉS?
És un esdeveniment en 3D on pots navegar per qualsevol dels estands de les empreses que hi participen, xatejar amb els responsables de personal, penjar el teu currículum vitae, consultar i inscriure’t a les ofertes de feina.

QUAN I ON ES FARÀ?
Del 13 al 22 d’abril, des del teu ordinador, tablet..només necessites connexió a internet a través de la pàgina web. És gratuït i et pots connectar quan tu vulguis

QUINES AVANTATGES TÉ?
  • Pots visitar moltes empreses sense moure’t de casa.
  • Inscriure’t a  diferents ofertes de feina ràpidament
  • Entregar el CV a l’empresa que t’interessi en un sol Click, sense esperar cues.
  • Fer consultes a experts en treball de manera personal i individualitzada.
  • I, a més, participar en el sorteig d’un dels test més utilitzats en el mercat per a processos de selecció i coaching: DISC. El premi: coneixe't millor. Rebràs els resultats i un exhaustiu informe sobre el teu estil de personalitat i com millorar les teves competències.

QUINES EMPRESES PARTICIPEN?
En altres edicions van participar ACNUR/UNHCR Comité Español, Basicfit, Cotsco Wholesales, HR Consulting, Indra, la Cámara de Comercio Alemana (AHK), McDonald´s, Médicos del Mundo, Neinver, Talent Search People, Talent Tools y Verdifresh.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Publica el teu anunci!