15/11/16

BUSQUES FEINA? SIGUES EL CANDIDAT 10!


Pots seguir aquesta estratègia per donar-te a conèixer com a professional:


1. Coneix-te a tu mateix/a. Analitza la  teva personalitat, les habilitats, les competències, els interessos professionals, i els valors ocupacionals.

2. De què vols treballar? Busca un objectiu professional que et motivi. Segur que ho tens al cap, només cal que posis nom als teus interessos professionals.

3. De què pots treballar? Prepara’t per arribar al teu objectiu professional, però, amb la teva experiència i formació pots incorporar-te al món laboral.

4. Explora el mercat laboral. Coneix tots els sectors econòmics, i dins d’aquests, quines ocupacions poden ser interessants per tu. 

5. Elabora el teu currículum vitae i carta de presentació. Aquests dos documents donaran a conèixer el teu perfil professional. 

6. Segueix la teva candidatura. Comprova en quin estat es troba en cada moment.

7. Crea una xarxa de contactes. Amplia els teus coneguts, d’aquesta manera seràs a temps per les oportunitats laborals. 

8. Envia el teu currículum vitae. Endavant, és el moment de fer arribar el que tant bé has preparat per donar a conèixer el teu perfil professional.

9. Prepara l’entrevista de feina. És el teu moment per explicar-te. Qui millor que tu per fer saber tots els teus aprenentatges, la teva trajectòria i experiència.

10. Has estat seleccionat. Enhorabona! Estàs dins l'empresa, ets el candidat 10!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Publica el teu anunci!