23/11/16

No sé que fer! No sé que vull estudiar! I no sé a que em vull dedicar desprès!

A vegades, tocar decidir quins estudis realitzar sense tenir molt clar què és el que volen fer o què és allò que ens agrada o per a què poden estar capacitats.

Si alguna vegada t’has plantejat aquestes qüestions, tranquil i tranquil·la, no ets l’únic o única, i fins i tot, és normal.
Seria convenient que fessis un exercici d’autoconeixement, ja que només partint del teu coneixement personal sabent quines són les teves habilitats, les teves competències, la teva personalitat, els teus valors i els teus interessos, podràs esbrinar quins són els estudis que més et poden satisfer o quin és el sector laboral que més encaixa amb tu.
Per portar a terme aquest exercici d’autoconeixement, tens una eina molt útil, el GR.  És un test que et demanarà informació rellevant sobre els teus gustos, aptituds, habilitats i els teus interessos i a partir d’ells et proporcionarà uns resultats que t’orientaran a un grup ocupacional que més s’ajusti a les teves característiques personals. A partir d’aquí, pots accedir a la informació dels estudis i les professions més adients per tu. A continuació, et deixo l'enllaç del test GR.        
                                                       No dubtis i prova-ho!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Publica el teu anunci!