SALUT
Troba aquí la informació que més t’interessa sobre salut i consulta els recursos i consells saludables que t’oferim tot seguit! 

Canal Salut
Recurs de caire general sobre alimentació, drogues, sexualitat, higiene, exercici...
Web: www20.gencat.cat


Ni bella ni bestia

Espai jove  d’escolta i ajuda que també vol facilitar l’intercanvi en temes de salut i t’ajudem a solucionar aquells dubtes que tinguis.
Noi, noia, amiga, amic, mare, pare, profe, amb parella, sense parella, hetero, lesbiana, gay... Ens és igual!
 
Sexualitat
Web on trobaràs tot allò que més t’interessa sobre sexualitat: contracepció, les primeres vegades, l’embaràs, el sexe i les drogues... També pots fer consultes que et seran contestades en 24h!
Web: www.sexejoves.gencat.cat

Preinfant
És una web per adolescents embarassades , famílies i professionals.
Web: www.preinfant.org
 
Alimentació i transtorns alimentaris
Cal dur una dieta sana i equilibrada així com cuidar del nostre cos per tal de prevenir enfermetats com l’anorèxia o la bulímia.
 
Associació contra l'Anorèxia i la Bulímia (ACAB)
Vol donar a conèixer els trastorns del comportament alimentari, conseqüències i riscos que aquests comporten i alhora, vetllar perquè les persones afectades gaudeixin de l’atenció sanitària i social a la qual tenen dret.

Tatoo i pírcing
Vols fer-te un pírcing? O un tatoo? No deixis de consultar aquesta web per saber els riscos i les mesures que cal prendre.

Web: www20.gencat.cat

Drogodependències
Recurs general sobre drogues, què son, tipus, adreces d’interès...

Web: www20.gencat.cat

Energy Control 
És una associació que treballa per a la disminució de riscos sobretot en entorns festius. No deixis de visitar la seva web.
Web: energycontrol.org