13/6/14

Engresca’t a l’intercanvi cultural entre Ahrensburg (Alemanya), Pontinia (Itàlia), Marsella (França) i Esplugues!

Si tens entre 16 i 22 anys, vius, estudies i/o treballes a Esplugues, pots participar!

L’intercanvi cultural tracta d’una convivència amb alemanys, italians, francesos i espluguins del 22 al 30 de juliol a l’Espai Jove Remolí  (tota la convivència es realitza a l’Espai Jove Remolí, no s’haurà de portar cap participant a casa).

Les temàtica escollida és el menjar com a nexe d’unió entre les diferents cultures i procedències. Un intercanvi cultural on la gastronomia jugarà el paper principal i els participants marxaran a casa amb moltes receptes i cultures apreses i crearan consciència respecte la importància de la dieta y la cultura.

Entre les activitats proposades a les convivències hi ha fer una llibreta de receptes de cuina internacionals, recollir aliments, parlar i fer activitats de menjar sà, etc. Totes les activitats estan pensades amb la idea de poder implantar tot el que s’aprendrà a la vida diària dels participants. 

 Aquesta temàtica permetrà desenvolupar la solidaritat i promoure la tolerància entre joves. Tenint en compte que els participants del projecte seran de 4 països diferents  de la Unió Europea i conviuran durant 9 dies les 24 hores,  l’objectiu de promoure la cohesió social a la Unió Europea està garantida.

A més garantim aquesta cohesió amb la intenció de que la mateixa experiència, que viurem del 22 al 30 de juliol a Esplugues, es repeteixi a la resta de països: Alemanya, França i Itàlia. Els projectes estan subvencionats en col·laboració amb ERASMUS+.        

El preu a assumir pels i les joves participants serà de 20€ en concepte de fiança que es retornaran un cop acabat l’intercanvi (tot inclòs, transports, estada, àpats i activitats).
Tothom qui estigui interessat a participar ha d’escriure un mail a esplujove.remoli@esplugues.cat i ens posarem en contacte (data límit de presentació de sol·licituds 4 de juliol).


Anima't a viure aquesta experiència única. Això es el que vam viure a l'anterior intercanvi: 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Publica el teu anunci!