1/6/17

“Els Punts d’Informació i Dinamització en els Centres Educatius de Secundària donen resposta a més de 500 joves”


L’Esplujove, mitjançant el projecte de Punts d’Informació i Dinamització en els Centres Educatius de Secundària (PIDCES), ha realitzat durant el curs 20016-2017 un total de 13 activitats, repartides entre els Instituts Severo Ochoa, Joanot Martorell i La Mallola, atenent a més de 500 estudiants.
Les intervencions han anat adreçades a treballar temes tan variats com la igualtat de gènere, l’ensenyament, la importància de l’ús del preservatiu o la prevenció del tabaquisme i s’han realitzat en coordinació amb el centre educatiu, ja que algunes s’han dut a terme durant l’esbarjo i d’altres el temps de classe.
La darrera intervenció que s’ha realitzat ha estat l’activitat dels “Gegants encantats”, dinàmica on els i les joves podien conèixer la importància de l’ús del preservatiu, resoldre’n els seus dubtes i recollir més informació sobre les malalties de transmissió sexual.
Des de l’Esplujove, de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat, ja s’ha començat a treballar per millorar aquest projecte pel curs 2017-2018, per tal de garantir la informació de qualitat pel jovent dels IES d’Esplugues de Llobregat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Publica el teu anunci!