12/6/17

Al Juny, prepara l’estiu amb l’Esplujove!

Després de tot l’hivern treballant, ja toca pensar amb l’estiu i perquè no et sigui molt complicat, a l’Esplujove et donem un cop de mà!
Si tens pensat realitzar algun viatge llarg, una escapada no molt lluny, alguna ruta per Catalunya o realitzar un Camp de treball visita la “Viatgeteca” de l’Espai Jove Remolí o de l’Oficina Jove d’Emancipació i trobaràs tota la informació classificada per evitar sorpreses a l’hora de marxar, així com el taller de Mobilitat Internacional “Viatjar low cost a l’estiu” (dilluns 26 de 18 a 19’30h a l’Oficina Jove d’Emancipació).
Si el que has de preparar són els sopars d’estiu a la terrassa, no et pots perdre els tallers de cuina, on podràs aprendre a fer les “Coques de Sant Joan” (dijous 22 de 18’30 a 20’30h a l’Espai Jove Remolí) o les “Amanides refrescants” (divendres 30 de 21 a 23h a l’Espai Jove Remolí) per sorprendre als convidats. Però vés amb cura, que a les terrasses d’estiu sempre hi ha els mosquits com a convidats inesperats. Per evitar-ho t’oferim el taller per crear les teves “Espelmes aromàtiques naturals antimosquits” (dijous 29 de 19 a 21h a l’Oficina Jove d’Emancipació).
També es important tenir cura de la salut, ara el Sol és més intents i podràs aprendre trucs per evitar cremades o taques al taller “Cuida la teva pell a l’estiu” (dimecres 28 de 19 a 20’30h a l’Espai Jove Remolí), així com també podràs conèixer com utilitzar les flors silvestres com a mètode natural de sanar a “Coneix les flors de Bach” (dilluns 26 de 19 a 20’30 a l’Espai Jove Remolí).
I com que el més important de l’estiu és poder-lo recordar, també tens el taller per millorar les teves fotografies amb “Iniciació al photoshop” (dimarts 20 de 19 a 20’30 a l’Espai Jove Remolí).
           I si el que necessites és planificar la tornada, t’ajuda’m a decidir els teus estudis amb la “Xerrada: Com decidim màster o postgrau?” (dimarts 27 de 18 a 20h a l’Oficina Jove d’Emancipació).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Publica el teu anunci!