5/7/17

Juliol ple d’experiències!

Abans de les vacances de l’Agost, ens queden moltes experiències per viure i gaudir amb el programa de Juliol de l’Esplujove!
El primer taller que realitzarem ens transportarà a la Bretanya francesa per aprendre a fer “Crepes dolces i salades” (Dimarts 18 de 19 a 21h a l’Oficina Jove d’Emancipació). Serà un taller que ens servirà per valorar quins ingredients ens hi agraden més.
I amb tanta calor és necessari refrescar-se, i què millor que fer-ho amb els “Còctels d’estiu” (Dijous 20 de 19 a 20’30h a l’Espai Jove Remolí), un taller només apte per a majors de 18 anys per aprendre a fer els millors mojitos, san francisco o les millors caipirinhas, entre d’altres.
I si a tu també t’agrada menjar plats freds i lleugers a l’estiu no et pots perdre el “Menú estiuenc” (Divendres 21 de 18’30 a 20’30h a l’Espai Jove Remolí), on es preparà un menú d’estiu molt suculent.
Però encara que sigui l’estiu, no ens oblidem de la gent que està intentant començar una nova feina, i també oferim el taller formatiu per saber “Com superar l’entrevista de feina” (Dimarts 5 de 18 a 20h a l’Oficina Jove d’Emancipació), ja que una vegada s’arriba a l’entrevista de feina, queda una part important per preparar-la, i és que amb poc temps has de mostrar les teves millors capacitats per tal de convèncer a la persona que ens entrevista que ets la persona indicada per aquest lloc de feina.
Ja ho saps, t’esperem a l’Espai Jove Remolí i a l’Oficina Jove d’Emancipació per viure un Juliol ple d’experiències!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Publica el teu anunci!