18/7/17

Més 200 persones gaudeixen de la VIII Nit Oriental

El dissabte passat va esdevenir la nit més màgica de l'Esplujove als jardins del Casal de Cultura Robert Brillas, que ja és un clàssic, amb la seva vuitena edició, la Nit Oriental. Organitzada per l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament d'Esplugues, es va poder gaudir d'una mostra de coreografies interpretades per les alumnes dels tallers de Bollywood i dansa hindú, amb la mestra Gemma Triviño, que s'havien assajat amb molt d'esforç durant tot el curs a l'Espai Jove Remolí i a l'oficina Jove d'Emancipació respectivament, juntament amb altres col·laboracions.
La Nit va començar amb la presentació de l'esdeveniment per part del tècnic de l'àrea de Joventut, fet que va donar pas a les 24 actuacions de Bollywood, Bhangra, Lavni, Oriental, Kathak Fussió, Semiclàssic i una darrera actuació que va fer aixecar a tot el públic assistent, molt entusiasmat durant tota la nit.
Cal destacar la solidaritat de l'acte, ja que molta gent es va animar a portar menjar pel punt de recollida pel banc d'aliments situat al punt informatiu de l'Oficina Jove d'Emancipació.
Amb les vacances d'estiu, hi haurà una interrupció dels tallers, però està previst que al Setembre es tornin a engegar tant el taller de Bollywood com el de dansa hindú, amb els horaris que ben aviat es publicaran. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Publica el teu anunci!